Skip to Content

Wattbike

Wattbike er markedets bedste træningscykel:

Der findes 2 udgaver af en Wattbike træningscykel. Model Pro er skabt til de meget aktive sportsudøvere eller elite sportsfolk. Og Model Trainer er udviklet til, at sportsudøvere på alle niveauer, vil kunne få glæde af cyklen.

Den er udviklet i samarbejde med forskere og trænere for, at skabe fornemmelsen af en rigtig cykel. Wattbike er den første motionscykel nogensinde der er fabriks kalibrerede. Forskellen på en Wattbike træningscykel og andre motionscykler er, at den er skabt til at generere modstand via dens gearings system baseret på luftmodstand. Yderligere har begge modeller et magnet bremse system indbygget, som kan forøge belastningsevnen markant, og dermed sikre at brugeren kan træne med en højere belastninggrad. Model Trainer er gearet med lav til medium luftmodstand, og Model Pro er gearet med medium til høj luftmodstand. Forskellen mellem Model Pro og Model Trainer er, at luftmodstand niveau 1 på en Model Pro er det samme som luftmodstand niveau 5 på en Model Trainer.

Få mere information vedrørende Wattbike træningscykel HER. Du kan downloade en Wattbike A5 brochure (Dansk version) HER. Du kan downloade en Wattbike brochure (Engelsk version) HER. Du kan downloade en Wattbike brochure (kort dansk version) HER. Download Wattbike montering og service manual HER.

Såfremt du er interesseret i at få mere information omkring en Wattbike træningscykel, eller at du ønsker at købe en Wattbike træningscykel, så klik ind på webshoppen Shop.indoorsport.dk, eller webshoppen C2shop.dk. Se også - Concept 2 romaskine. Du kan også hente mere information omkring Wattbike træningscykel på hjemmesiden indoorsport.dk.