Bike

Udgivet: 2. mar 2024 af: Reiner

BikeERg Female

BikeErg Cover

Concept2 BikeErg er det nyeste tilføjelse til vores familie af sport-baserede ergometre. BikeErg har samme svinghjul og Performance Monitor som vores Concept2 Indoor Rowers og SkiErgs.

Svinghjulet bruger luftmodstand til at skabe en jævn, stille tur, der reagerer på dine anstrengelser. Dæmperen er dit "gear", der giver dig mulighed for at justere følelsen af din tur. I modsætning til de fleste stationære cykler har BikeErg en kobling, så ligesom en rigtig cykel, når du stopper med at træde i pedalerne, fortsætter svinghjulet med at spinde.

Den kraftfulde Performance Monitor forbinder via Bluetooth til et bredt udvalg af apps, herunder vores egen gratis app ErgData, eller tredjeparts-apps som Zwift. BikeErg leveres med en integreret enhedsholder, der giver dig mulighed for at holde din smartphone eller tablet sikkert på plads. Enhedsholderen passer til alt fra små smartphones til store tablets og er let og hurtigt justerbar. Enhedsholderen kan fjernes, så Performance Monitor kan flyttes til enden af styret. Se Funktioner for mere information.

BikeErg kommer fra et firma med over 45 års erfaring med at lave innovative, kvalitetsprodukter. Uanset hvilken slags indendørs cykeltræning du er ude efter, om du vil komme i form eller få en fordel til din næste konkurrence, er Concept2 BikeErg den perfekte maskine for dig.