BikeErg

Udgivet: 13. jan 2018 af: Reiner

 

Få mere information omkring en Concept 2 BikeErg træningscykel HER.

BikeErg

BikeErgBikeErg kvindeSvinghulBikeErg PM5BikeErg mand

Oversigt:

Concept 2 BikeErg træningscykel er det seneste medlem i Concept 2's produktsortiment af verdensklasse træningsudstyr. Kort fortalt så benytter BikeErg træningscyklen det samme svinghjul, som bruges på de verdenskendte Concept 2 romaskine, samt Concept 2 SkiErg skimaskine.
Svinghjul bruger luftmodstand for at skabe samme modstand som udendørs cykling. Luftspjældet er din "gearing", sådan at du kan opnå fornemmelsen af udendørs cykling. BikeErg har friløb, præcist som din udendørs cykel. 

Den sofistikerede Performance Monitor (PM5) giver dig øjeblikkelig feedback og har bred variation af displays og indbyggede træningsprogrammer at vælge imellem. PM5 er kalibreret så du direkte kan sammenligne dine tider og distancer med andre. Samt spore egne fremskridt.

BikeErg er udviklet og fremstilles af firma med mere end 40 års erfaring i at levere innovative høj kvalitets produkter. Uanset hvilken form for cykel træning du behøver, eller bare skal være fit til næste race, er Concept2 BikeErg den perfekte maskine til dette.

Få mere information omkring en Concept 2 BikeErg træningscykel HER.

SE OGSÅ - Concept 2 romaskine.