Nye Skinny Coastal Skaft

Udgivet: 24. feb 2024 af: Reiner

Coastal bliver mere og mere populært, da flere og flere roere søger udfordringen og spændingen, som roning på havet bringer. I flere år har vi vidst, at de coastal discipliner anerkendt af World Rowing (Beach Sprint og Coastal) involverer aktiviteter såsom strandlandinger, bøjevendinger, bådkollisioner og kæntring i bølger, der ofte resulterer i skader på materiel.

Som svar på dette prioriterede Concept2 Oar Team udviklingen af et Skinny-skaft med en betydelig forbedring af holdbarheden og minimal indvirkning på vægten. Efter evaluering af flere designs hen over sommeren gennemførte vi en meget succesfuld, storstilet prøve af det redesignede skaft ved World Rowing Coastal Championships og Beach Sprint Finals (Wales, oktober 2022).

Til Coastal roning skal årerne være både holdbare og smidige; det lette Comp-blad reducerer effekten af det lidt tungere Coastal-skaft, hvilket resulterer i en svingvægt, der stadig er mindre end et standard Skinny-skaft og Smoothie2-blad. Comp-bladet har også vist sig at være et fremragende valg til Coastal, da den lille, dybe bladform er velegnet til de korte, ustadige tag og varierende båd hastigheder.

Skinny Coastal-skaft er tilgængeligt til køb til samme pris som det standard Skinny-skaft og er kun tilgængeligt som scull-mulighed. Det nye skaft kan matches med enhver eksisterende Concept2-bladtype og kan konfigureres som enten blød eller medium fleksibel for at passe til dine behov.