Performance Monitor

Udgivet: 11. nov 2019 af: Reiner

Vores Performance Monitor (PM) adskiller os fra konkurrenter og PM5 er den til nu bedste monitor.
Sofistikeret og dog nem at bruge, PM5 giver akkurate og sammenlignelige data, der bringer din træning til næste niveau!

Funktioner
Fyldt med funktioner, nem at betjene
Vi pakker en masse funktionalitet ind i PM5, men vi sørger også for, at den er nem at bruge. Monitoren vil tænde og give data, så snart svinghjulet begynder at spinne, så du behøver ikke at trykke på en enkelt knap for at komme i gang.

Hvis du foretrækker at dykke ned i alle de funktioner, monitoren giver, tillader den nemme menu-styrede betjening dig hurtigt at få adgang til forudindstillede træningspas, gemme favorit træningspas, gennemgå tidligere træningsresultater og meget mere. For en fuld gennemgang, besøg Sådan bruger du din PM5.

Data og Skærme
PM5 giver distance, hastighed, tempo, kalorier og watt for hver træning, du udfører, og du kan vælge mellem fem visningsmuligheder: alle data, kraftkurve, søjlediagram, stor print og med en pacer.

PM5's bagbelyste display giver øget synlighed. Det oplyser automatisk, når monitoren tændes, og forbliver oplyst under din træning.

Trådløs Forbindelse
PM5 understøtter både ANT+ og Bluetooth, hvilket giver dig mulighed for at forbinde til et bredt udvalg af trådløse enheder. Vi har vores egen app, ErgData, som kører på både iOS og Android, og der er også en række andre app muligheder derude. PM5 understøtter også trådløs pulsmonitorering, hvis du har et brystbælte, der understøtter ANT+ eller Bluetooth Smart.

USB Flash Drive Kompatibel
PM5 giver to måder at gemme dine præstationsdata på: den interne hukommelse i monitoren selv eller med en USB flash drive. USB flash-drevet gemmer dine træningsdata og præferencer og gør dine data bærbare. Med vores gratis Concept2 Utility-software kan du uploade data til din online logbog eller overføre data til din Mac eller PC. Kompatibel med FAT og FAT32 USB-formater kun. Lær mere.

Strømproduktion
PM5 bruger to D-cellebatterier. Under din træning får PM5 strøm fra generator på det roterende svinghjul. Batterier bruges kun til indstilling og efterbehandling af data fra monitor. 

Racing
Nøjagtigheden af Performance Monitor gør den perfekt til træning og konkurrence. Med en PM5 kan du konkurrere mod dine holdkammerater eller træningsrivaler, uanset om de er i samme rum eller på et andet kontinent. PM5 understøtter kablet maskin til maskin racing.