Blade

Udgivet: 26. feb 2024 af: Reiner

Vores primære mål har været at designe og bygge årer, der vil hjælpe dig med at ro hurtigere. Med dette for øje har vores bladeudformninger udviklet sig med ét formål - at konvertere roerens kraft mere effektivt til bådhastighed. Samtidig påvirker de unikke karakteristika ved hver bladudformning følelsen af trækket. Da præferencerne hos atleter og trænere varierer, er den bedste måde at vælge dit blad på at lære om de tilgængelige muligheder og derefter bestemme det bedste match for dig.

 Her er et generelt overblik over vores blade, startende med vores mest nylige design. For flere detaljer, klik på bladnavne-linksene.

Comp

Comb kombinerer alle de bedste feature af vores andre blade

Comp

 

FAT2

Fat2 kombinerer vortex- genererende feature og et stort overflade areal for at skabe en stiv føelse i begyndelsen af rotaget og hurtigt hånd hastighed i afslutning af rotaget.

Fat2 Vortex

 

Smothie2 Vortex Edge

Smothie2 Vortex kombinerer karakteristika fra det populære Smothie2 design med effektiviteten af vortex kant, der giver hårdere føelse i begyndelsen af rotaget.

 

Smoothie2 Plain Edge

Smothie2 Plain Edge tilbyder en jævn og konsekvent belastning gennem trækket, med en ren indgang og en jævn dybde af bladet.

Smothie2 Plain

 

Big Blade

Big Blade-Udviklet i 1990erne. Medmindre du har meget specifikke grunde til at vælge Big Blade, anbefaler vi at overveje en af vores mere avancerede blade.
Men til Danske Inrigger anbefaler vi og leverer vi Big Blade med Vortex for beskyttelse af blad ende!

Big Blade 52X25 Vortex (Inrigger)

 

Macon Blade

Macon blad er traditionelle tulipan blad fra 1960erne.
Til Danske Inrigger anbefaler vi og leverer kun med Vortex for at beskytte blad ende.

Macon58x20Vortex

 

Bantam Blade

Bantam blade er et omkostnings effektiv (billig) injektions støbt design, som indeholder samme vægt og balance som et Ultralight kapronings sculler blad.