Trænings Apps for Roning, Langrend og Cykling

Posted on: man, 31/05/2021 - 11:06 By: reiner

Før du begynder på enhver fitness plan, venligst check dit helbred hos din læge! Concept2 kan umuligt vide om roning er det rigtige for dig. Det er dit eget ansvar at evaluere dit helbred og udføre, bruge eller adaptere nogen af de informationer eller indhold på concept2.com. 
Ethvert træningsprogram kan resultere i skade. Ved frivilligt at gennemføre træning foreslået på concept2.com, er det på din egen risiko
.

Danish

Brug Virtuel rotræning

Posted on: man, 19/04/2021 - 18:05 By: reiner

Online holdroning kan give din træningsglæde et boost ved at introducere dig til det fællesskab, der er kendetegnende for roning, samtidigt med at du kan få det sjovere ved at ro i takt til musikken og blive motiveret og opmuntret af trænerens engagement. Når du træner derhjemme på din romaskine kan du tilpasse træningen til dit skema, selv i en travl hverdag.

Danish

Mange måder at nå 6000 meter på

Posted on: ons, 07/04/2021 - 17:19 By: reiner

 

PM_6000

Vi elsker 6 km træningspas!

At nå 6000 meter er et perfekt mål for et dagligt træningspas på din Concept2 Romaskine. På 6 km vil du opfylde anbefalingen om cirka 30 minutters daglig træning, og det er en god distance til at få svedt igennem, selv på dine mest travle dage.

Danish

FØL DIG TILPAS PÅ DIT BIKEERG

Posted on: tir, 23/03/2021 - 16:34 By: reiner

C2

Når du køber et Concept2 BikeErg medfølger en saddel, der er designet til at passe de fleste, men det er ikke sikkert, at den samme saddel vil passe til alle. Din komfort under cykeltræningen er vigtig, og kan medvirke til at øge længden af din træning. Der er flere ting du kan gøre, hvis du oplever ubehag, smerte eller nedsat følsomhed under din træning.

 

Danish
Tilmelding til