Holiday Challenge

Holiday Challenge 2019: Erg for Climate Action
Holiday Challenge 2019

Concept2 Holiday Challenge blev født for 20 år siden, som en måde at tilskynde folk til at forblive motiverede og sunde i hektiske ferie sæson. I 2008 tilføjede C2 en velgørende komponent til udfordringen. Concept2 US donerer penge til udvalgte velgørenheds organisationer baseret på dine akkumulerede metre. Det har været enorm succes takket være alles samlede anstrengelser. Sammelagt har C2 US bidraget med mere end $ 340.000 til velgørenhed indenfor miljø, rent vand, sult, fattigdom, katastrofer, tidlig uddannelse og kvinders issues - både globalt og lokalt.

Årets Holiday Challenge vil fokusere på klima handling - støtte et udvalg af organisationer, der arbejder for at øge opmærksomheden på og fremme løsninger på den voksende udfordring af klimaændringer. Vælg mellem en af følgende organisationer for at modtage dine BikeErg-RowErg eller SkiErg metre:

Det er dit valg! Hvis du ikke kan beslutte, hvilken organisation du skal vælge, kan du give Concept2 US mulighed for at tildele dine metre; eller du kan vælge ikke at støtte nogen af disse velgørenhedsorganisationer. Se alle detaljer om, hvordan dine målere tæller med de velgørende muligheder.

Special Challenge i år!

Dette bliver den 20nd. Concept2 Holiday Challenge! For at anerkende denne milepæl tilbyder vi et specielt incitament:
Hvis vi kan nå ud til i alt 20.000 mennesker, der deltager i udfordringen, donerer Concept2 US yderligere $ 20.000 til det indsamlede beløb. Så del venligst disse oplysninger med dine venner, familie og holdkammerater! Lad os gøre dette sammen:)

Challenge tid er kort!

Holiday Challenge løber fra US Thanksgiving 28. november til 24. december. Thanksgiving er sent i år, hvilket betyder, at du har færre dage end normalt til at gennemføre udfordringen! For at hjælpe med at nå dine mål har vi sammensat en daglig kalender med træning for at holde dig til målsætning. Og selvfølgelig kan du gøre det!

Brug ErgData til holde din Logbog opdateret!

En af de seje funktioner i vores gratis App ErgData er muligheden for at uploade dine træningsdata fra Performance Monitor (PM3/4/5) direkte til din egen Online logbog. Dette gør det let at spore dine Holiday Challenge metre. Sådan gør du!

God Holiday Challenge!

Se også: Concept 2 RowErg romaskine