Efterspørgsel på Concept2 udstyr i pandemi (corona) tid

Posted on: ons, 16/09/2020 - 14:40 By: reiner

Concept2 ergs

 

Nedlukningen af ​​fitnesscentre har givet mange mennesker til at finde ud af udstyr, de kan bruge derhjemme. Concept2 er stolte af at tilbyde kardiovaskulært fitnessudstyr i kommerciel kvalitet til en overkommelig pris, der passer til hjemmetræning. 

I det hele taget er det endda svært at finde simpelt træningsudstyr som vægtstænger og vægte. Her hos Concept2 producerer vi RowErgs, SkiErgs og BikeErgs i Morrisville, Vermont, så sikkert og hurtigt som muligt. Vi var dog lukket i 6 uger, da pandemien ramte Vermont, hvilket har sat os i en backlog situation.

Efterspørgslen er steget i takt med, at fitnesscentre er lukket. Det ser ud til, at flere og flere mennesker er klar over, at de vil træne hjemme i stedet for i fitnesscenteret. 

Vi sætter stor pris på kundernes tålmodighed i disse vanskelige tider. På trods af den øgede efterspørgsel efter vores produkter har vi opretholdt vores pålidelige og rimelige priser året rundt.

Vores personale og forhandlere fortsætter for bedst muligt at hjælpe vores kunder. Vi sætter pris på tålmodigheden hos vores ivrige kunder, der snart igen kan ro, stå på ski og cykle.

Thank You