Concept2 supporterer Virtuelle Head Of The Charles® Regatta

Posted on: ons, 16/09/2020 - 16:17 By: reiner

HORC

Efterår er på vej, hvilket normalt betyder at C2 Vermont hold begynder pakning af både for deltagelse i årlige Head of Charles® Regatta. I år vil vi heppe på roerne og kaproningen hjemmefra, da dette års regatta byder på hele 3 forskellige ting - "on water" roning, indendørs roning for alle, og Live Streaming Indendørs Regatta.

Som officiel RowErg of the Head Of The Charles® Regatta, er Concept2 begejstret over, at denne Event er mulig og globalt for alle roere - selv hvis de aldrig har haft en åre i hånden. Denne Regatta er normalt overtegnet og udsolgt med roere og hold som deltager i et lotteri, hvis de ikke er kvalificerede igennem deltagelse de forudgående år. I år kan alle deltage, enten hjemmefra, Fitness-CrossFit eller Roklubber.

 

I overensstemmelse med alle lokale COVID-retningslinjer for regattadeltagelse er enkeltpersoner og hold i stand til at indsende deres resultater online fra 9. oktober til 16. oktober. Registration is now open.

Concept2 tror på sportens magt til at skabe muligheder og er begejstret for, at alle indtægter fra arrangementet vil blive doneret til Head Of The Charles® Regattas nye fond med Gold Cup Regatta of Philadelphia. Dette program yder årlige tilskud til roprogrammer, der tjener til støtte af lokalsamfund i USA. Flere oplysninger og links til registrering kan findes på  The Head Of The Charles® webstedet.