Udnyt PM5´s net forbindelses muligheder

Posted on: man, 21/09/2020 - 11:32 By: reiner

Tablet

Concept2 RowErgs, SkiErg og BikeErg understøttes af mange forskellige teknologier- nogle på PM monitor, nogle online og andre via forbindelser til andre apps og enheder. Dine træningsprogrammer kan være ligeså varierede, som du ønsker; du er ikke låst af en enkelt mulighed.

På Performance Monitor (PM): PM5 er standard på alle nye maskiner. Det er hjernen bag maskinen, der automatisk måler din arbejdsydelse og træning hver gang du ror, går på ski eller cykler. PM5 er det der gør det muligt at sammenligne træningsdata fra dag til dag og fra en erg til en anden. Giver mulighed for bred vifte af træningstyper og præstationsdata til senere analyse. Kort sagt giver PM alle de oplysninger, du har brug for til at måle og spore din træning og dine forbedringer. Men selvfølgelig er der i denne tidsalder af teknologi endnu flere måder at forbinde, træne, måle og registrere. 

Online: Concept2 Online Logbook er hubben i Concept2 fællesskabet, hvor du kan tracke dine træninger, finde træningspartnere, joine en Challenge og måle dine fremskridt på ranglister. Mange andre trænings platformer sync også med vores logbook og tillader dig at organisere dine træningsdata på den måde der virker bedst for dig.

Concept2 apps og tilbehør: ErgData, vores gratis smartphone app, overfører dine data til din Concept2 Online Logbook konto. ErgData tilbyder ydermere muligheder for træningsdata og gør det rigtigt nemt at uploade dine resultater til din Online Logbook., hvor yderligere analyser af dine data automatisk forberedes og vises.

Vi inkluderer en smartphone holder sammen med hver ny maskine. Holderen passer på PM5 og holder din mobil synlig, når du bruger ErgData. For at gøre det nemmere for dig at se større skærm tilbyder vi også en tablet holder for RowErg og BikeErg

For motivation og sjov, kig på vores podcast - As the Flywheel Spins. Du kan finde den på smartphone ved brug af mange populære podcast apps. Bliv ført igennem en træning af vores in-house træner, Cady. Tiden vil flyve og du lærer en masse om brugen af vores maskiner i processen - (på engelsk!)

Yderligere apps: Der findes også teknologier som oprinder udenfor Concept2 - og der kan vælges bredt og voksende mange varianter. Vi arbejder på at holde PM5 kompatibel med førende kommunikations platforme, inklusiv ANT+ og Bluetooth, sådan at du kan bruge det udstyr du ønsker til din træning. Vores liste af  apps kan hjælpe dig med at finde dine favoritter nye trænings teknologier. Uanset om du ønsker realistisk video grafik, yderligere data og analyser, eller bare god underholdning-kan du finde det i apps.

For jer, som har interesse i at udvikle apps, der kan bruges med Concept2 produkter og PM5, tilbyder vi et Software Development Kit. Du kan kontakte os for en IOS udviklings kit for IPhone apps. Vi vil være glade for at hjælpe!