Brug Virtuel rotræning

Posted on: man, 19/04/2021 - 18:05 By: reiner
eroning

Online holdroning kan give din træningsglæde et boost ved at introducere dig til det fællesskab, der er kendetegnende for roning, samtidigt med at du kan få det sjovere ved at ro i takt til musikken og blive motiveret og opmuntret af trænerens engagement. Når du træner derhjemme på din romaskine kan du tilpasse træningen til dit skema, selv i en travl hverdag.

Der er mange måder at deltage i holdtræning på, og teknologien har gjort det nemmere end nogensinde at træne virtuelt sammen med andre. Nogle hold findes live og kan give dig feedback på din træning, mens du træner - sådan kan du nemt udvikle både teknik og fysik. Der findes også forudoptagede hold som du kan deltage i, når du har lyst - dag og nat.

Hvad kan du forvente?

Trænere på online hold vil normalt have opstillet rammerne for dagens træning med intervaller, tempo og intensitet, og vil hjælpe med instruktioner tag for tag. Vi anbefaler, at du stiller din skærm i nærheden, så du kan følge med i videoen - et par trådløse høretelefoner kan også være til stor hjælp. Måske kan du dele din egen video, hvilket kan være til stor hjælp for direkte instruktioner og teknisk træning. Hvis du foretrækker at træne uden at blive set, kan du følge de fleste hold både med og uden kamera.

Muligheder:

Uanset hvad dit mål er, kan et online rohold hjælpe dig til at ro længere og hårdere. Der findes mange forskellige måder at træne online på, men her er to gode muligheder til dig, der gerne vil i gang med online træning.

  • eRoning.dk. eRoning er online træning til dig, der gerne vil i god form. Her kan du få rotræning derhjemme, med en virtuel træner. Det eneste det kræver er, at du har adgang til en romaskine, så kan du træne med. Du kan deltage i tre typer programmer: Kort & Hårdt, Puls & Styrke og Rospinning - så der er noget til enhver, uanset alder, niveau og ambitioner. Som medlem af eRoning vil du også kunne få gode fifs til at forbedre din træning. Læs mere, og tilmeld dig på eRoning.dk
  • Concept2’s træningspodcast, “As The Flywheel Spins”. Her kan du finde mere end 74 udsendelser, hvor Concept2’s træner, Cady Hart-Pettersen, hjælper dig igennem træningspassene. Podcasten, der er på engelsk, kan downloades gratis i din podcast-app (Apple, Itunes, Google Play, m.fl.)