ErgData Ny udgave!

Posted on: fre, 22/07/2022 - 11:35 By: reiner

Uanset om du er ny Concept2 kunde, en lykkelig lang tids bruger eller hardcore konkurrence bruger, ErgData er der for dig.

Du behøver ikke eje en Concept2 RowErg®, SkiErg® or BikeErg®. Faktisk ErgData gør det nemt at medbringe dine egen displays og trænings informationer uanset om du ror, løber på ski eller cykler på en Concept2 maskine.
Vi har opdateret ErgData for at gøre din Concept2 fitness oplevelse bedre informeret, mere engagerende og mere personlig. Og den vil tjene som din forbindelse til Concept2 fællesskabet nu og i fremtiden.
ErgData kræver nu en PM5 forbindelse! PM3- og PM4- brugere skal nu bruge den separate ErgData for PM3- eller PM4-app.
ErgData bruger kraften fra PM5 og multiplicerer den med:
• Tilbyder yderligere data og displayvalg og tilpasning af det du ser så det passer dig bedst.
• Gør det nemmere at opsætte træning inklusive dagens Workout (WOD) og tillader at du gemmer ethvert antal som ”favoritter”, sådan at du med enkelt tryk kan uploade dem til brug igen.
• Lagring af dine dybdegående træningsdata for senere analyse.
• Forbinder problemfrit til Concept2 Online Logbook. Takket være den automatiske forbindelse til online logbook bliver ErgData din portal til deltagelse i Concept2´s team og individuelle udfordringer og Online Ranking. Du kan også vælge at sende dine træninger til andre platforme som Strava og Garmin Connect.
ErgData er nu kompatibel med Apple Watch, tilbyder en anden måde at se din puls og tilføje den til dit datadisplay.
En af de fantastiske ting ved ErgData er, at der er noget for enhver bruger af Concept2:
Ny bruger af Concept2? ErgData gør dine træningsdata nemmere at se og forstå. Det får dig forbundet med online logbogen, som giver dig mulighed for at deltage i Concept2´s årlige kalender med online motiverende udfordringer.
Er du datanørd? ErgData tilbyder mere data; og flere data på én gang, såvel som plots, diagrammer og en forbedret pacer-visning. Det er nemmere at opsætte komplekse træningsprogrammer til at overføre til PM5 og gemme dem til senere brug.
Mangeårig Concept2 entusiast? ErgData giver mere af den feedback du kender og elsker og lader dig konfigurere dine skærme, så de passer til din smag og behov. Det gør det nemmere end nogensinde at uploade dine metre til din online logbog.
Har du ikke din egen RowErg, SkiErg eller BikeErg? Du kan stadig downloade ErgData og se alle fordelene på Concept2 ergometre i dit Fitness, CrossFit center eller klubhus.
Vi arbejder allerede på yderligere forbundne muligheder! Her er et udpluk af, hvad der kommer i fremtidige opgraderinger:
• Firmware opdateringer direkte fra din mobil telefon.
• Mulighed for at dele træninger med andre.
• Mørk tilstand for bedre synlighed under nogle forhold.
• Udfordringer display: Opdaterer dine fremskridt direkte på mobil eller tablet.
• Tablet- specifik design.
• Live display af din kraftkurve.
Hvordan får du nyeste ErgData? Bare besøg denne side for alle detaljer.
Bemærk: Hvis du allerede har ErgData, vil din app automatisk blive opdateret til den nye udgivelse.
Tags: Concept2, Inc, Technology