Slide

Slide

 

Concept 2 Slide

Sliide

er et tilbehør, der kan bruges på alle Concept 2 romaskine modeller og som tilfører fornemmelsen af roning på vandet. Ydermere kan Slide bruges til holdtræning.

Hver Slide består af en base med to skinner og en kørevogn med hjul, der kører i skinne.

Tynd elastik holder kørevogn centreret i midten af basen. Der skal bruges to slide til en romaskine. For at lave et hold skal der bruges en slide mere for hver båd - dvs. 3 Slide for toer, 5 Slide for en firer og 9 Slide for en otter.

Nødvendig plads for en Concept 2 romaskine på slide: 350 x 100 cm
Note: Single romaskine Slide vil kunne bruges sammen med Model A, B, C, D og E. Hold Slide kan kun bruges med Model C, D and E.

 

Toer Slide

 Toer Slide

Når du sætter en holdbåd på slide føles det ikke kun som roning på vandet, men du får også fordelen ved, at skulle ro som et hold - dvs bevæge sig nøjagtig samtidig. Dette er et fantastisk træningsredskab for hold træning igennem vinteren. 
For at bestemme nødvendig plads for hold slide kan du bruge denne formel:
(antal af ergs X 270 cm) + 107 cm 

Single Slide

Single Slide

Når du opsætter en single slide, bevæger Concept 2 romaskinen sig frem og tilbage under roeren i stedet for at roeren fører tyngdepunkt frem og tilbage. Dette er meget tæt på roning i båd på vandet. Du opnår en hurtigere indsats og roning med højere kadance, da det kun er vægten af Concept 2 romaskinen, der bevæges.