BikeErg Oversigt

PM5Performance Monitor

Alle BikeErg leveres med vores avancerede Performance Monitor, PM5.
Den kraftfulde PM5 giver gentagne sammenlignelige data for hver omdrejning og hver træning.
PM5 tilbyder "Just Ride" tilstand, eller giver dig mulighed for at indstille ethvert forskelligt træningspas. 
Monitoren giver dig en bred vifte af data, inklusiv tempo, watt, kadance (rpm), kalorier og gemmer automatisk disse oplysninger. PM5 får strøm fra generator, men bruger 2 stk D batterier til indstilling og efterfølgende når du vil se dine trænings data. 

ZwiftBliv Tilslutttet

PM5 monitor har både Bluetooth- og ANT+ forbindelse, så den kan oprette forbindelse til mange pulsbæter, fitness apparater og Apps. Den gratis Concept2 ErgData App giver yderligere oplysninger under træning og synkroniserer alle data med Concept2 Online Logbog.
Tredjeparts Apps såsom Zwift, kan levere yderligere funktioner for at til fulde er motiveret.

SvinghjulSvinghjul og Vinddæmper

BikeErg bruger samme svinghjul som på vores Indoor Rowers og SkiErg for at give responsiv og sammenhængende cykeltur. Svinghjulet giver dig til enhver fuld kontrol over indsats og modstand. Luftspjældet giver dig mulighed for hurtig justering af luftstrømmen til svinghjul under træning. Dette kan sammenlignes med at skifte gear under cykling. Åbning af luftspjæld er som at skifte til tungere gear. Lukning letter gear.

SaddelJusterbar saddel og styr.

Både saddel og styr er nemme at justere. uden værktøj indstilles saddelhøjde med det sikre og enkle skrallesystem. Frem og tilbage saddel position kan justeres for at passe perfekt. Styret kan justeres op og ned, forover og bagover. Og med 3 forskellige indstillingsmuligheder af saddel og styr finder du let den indstilling der passer for dig.

PedalerTilpas din BikeErg

De fleste standard cykeldel passer på BikeErg. Så man kan nemt bruge sin egen saddel, styr og pedaler for din helt egen ultimative cykel oplevelse.

Kæde fri

BikeErg bruger stærke polygroove bælter i stedet for kæde for en behagelig cykel oplevelse. Bælter er selvstrammende for at bidrage til forlænget levetid og reduceret vedligehold.

Let og mobil

BikeErgs aluminiumramme gør den let og stærk, og hjul gør den enkel at flytte rundt. Med sine 26 kg er den lettere end de fleste stationære cykler.

Enkel montering

BikeErg kræver veldig lidt montering og vi inkluderer alt nødvendig verktøj og tydelige instruktioner med mange illustrationer.

Holdbar konstruktion som er enkel at vedligeholde

Vores maskiner er velkendte for sin holdbarhed og konstruktion. Stærke og bygget for at holde, vore maskiner tåler hård brug i træningscentre, stuer, hoteller og militær baser verden rundt. Vi sørger for at vore maskiner er enkle at vedligeholde så man kan fokusere på å bruge udstyret, ikke vedligeholde det.

Inkluderet ved køb

Vi inkluderer det følgende med BikeErg:

  • BikeErg produkthåndbog med Performance Monitor hurtigvejledning
  • Verktøj og instruktioner for montering