Træning

Udgivet: 29. apr 2010 af: Reiner

Træning

Roning er let at lære! 

Når du kender det grundlæggende, er du godt på vej til at nå dine fitnessmål. Brug tipene og ressourcerne i dette afsnit for at få mest muligt ud af din indendørs roer.Alex D

Lær korrekt teknik!

Før din første træning skal du tage dig tid til at se vores teknik videoer. At lære korrekt teknik fra starten vil hjælpe dig med at ro bedre og hurtigere i det lange løb. Det vil også hjælpe med at forhindre skader og forhindre dig i at udvikle dårlige teknikvaner, der er vanskelige at bryde.

Uddan dig selv!

Bliv fortrolig med de grundlæggende ting, der vil være nøglen til din langsigtede succes: Gavnlige udstrækninger, nyttige vejrtræknings teknikker, hvordan man kan blive komfortabel på C2 romaskinen, og hvad luftspjældindstillingen gør. Der er meget god information under Tip og generel information og i Trænings Guide; Vi anbefaler, at du tager dig tid til at kigge dem igennem.

Gradvist opbygning!

Når du først kommer på den indendørs roer, skal du modstå fristelsen til at gøre for meget for tidligt. I stedet skal du sørge for at fokusere på din teknik og lære at opretholde et stabilt tempo. Følg vores første træning i afsnittet Trænings program sektion.

Spor dine fremskridt!

Overvågning af dine fremskridt er en af ​​de bedste måder at holde sig motiveret og nå dine mål. Vi anbefaler, at du tilmelder dig vores Online Logbook, hvor du kan registrere alle dine træningspas, deltage i de mange udfordringer, der tilbydes hele året og holde styr på dine fremskridt, hvis du arbejder hen imod en Million Meter Clubs. Hvis du foretrækker papir - Trænings Logpage  eller download fra nedenunder og print den ud!

Træn med andre!

At finde en trænings partner kan gøre en enorm forskel i at holde sig til nye rutiner. Du kan bruge Trænings Partner funktionen i vores online logbog til at holde styr på deres fremskridt, uanset hvor de bor.